Hyundai Accent Blue Gösterge Anlamları - Hyundai Accent Blue Yorumları. Gösterge arıza birçok sebepten kaynaklanmaktadır.


Hyundai Gosterge Ikaz Lambalari Ve Anlamlari Son Dakika Gunun Haberleri

Bu modellerden Accent GT ve GLler üç kapılı diğerleri 4 kapılıdır.

Hyundai accent blue gösterge anlamları. Samsun Terme Hyundai AccentBlue Gösterge Ekran Değişimi işlemleri için Kuzey Oto Anahtar ile iletişime geçerek aracınız gösterge paneli tamiri konusunda hizmet alabilirsiniz. Pekçok araçta Gösterge arıza işaretlerinin anlamı aynıdır ancak bazı marka veya modellerde küçük farklıklar bulunabilir. En azından hyundai ix35te yapıyorlardı accent blueda da yapıyor olabilirler.

Ee o zaman prime donanımlı alan müşterimize haksızlık olur biz açmayız demişti. Yeni videolardan haberdar olmak için kanala abone olmayı ve bildirimlerinizi açmayı unutmayın hyundai accent gostergeisaretianlami arizaisareti arizaisaretianlami gostergeisaretleri. Hepsini görmek için tıklayın.

Hyundai marka Accent Era model Otomobil cinsi aracınıza ait gösterge ikaz işaretlerinin anlamı aşağıdaki şekildedir. Obd yi bağlayıp offu on yapacaklar. Samsun Samsun Hyundai AccentBlue Gösterge Ekran Değişimi işlemleri için Kuzey Oto Anahtar ile iletişime geçerek aracınız gösterge paneli tamiri konusunda hizmet alabilirsiniz.

Bozanoglu 20 Mayıs 2018. Hyundai marka Accent Blue model Otomobil cinsi aracınıza ait gösterge ikaz işaretlerinin anlamı aşağıdaki şekildedir. İlk çalışmada eğer önceden motor ısıtılmamış ise mavi motor soğuk ışığı yanar motor yeterli sıcaklığa gelince söner.

2Elektrik Kontrollü Direksiyon Sistemi Lambası EPS. Tozlanmadan araç kaza yapması sonra elektronik hatalardan gösterge paneli bozulabilmektedir. HYUNDAİ ACCENT 2000-2005 MODEL GÖSTERGE RENKLENDİRME.

Tozlanmadan araç kaza yapması sonra elektronik hatalardan gösterge paneli bozulabilmektedir. Accent Blue 16 CRDI 2011 -201X RB Hyundai Accent Blue 2015 model aracımda gösterge panelinde anlamını bilmediğim bir işaret var yardımcı olabilirseniz sevinirim. Merhaba arkadaşlar Hyundai Accent 15 DİSEL araç aldım motor muayene için yıkamacı da motor kısmının yıkadım fakat on gösterge de bu işaret çıkıyor bunun anlamı nedir hiç sönmüyor sürekli yanıyor yardımcı olursanız memnun olurum.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Bizim araç mode plus tı. Yeni Hyundai Accent Blue modellerinin resmi spesifik CO.

Model isimleri LS LX GL GT GLS olarak isminin uzantısı şeklindedir. Sizlere Hyundai marka araçlarda karşılaşabileceğiniz arıza lambalarının anlamlarını ve çözüm önerilerimizi sunuyoruz. Accent Admire 15 CRDI 2003-2005 LC.

Arabayı ilk aldığımız da. Pekçok araçta Gösterge arıza işaretlerinin anlamı aynıdır ancak bazı marka veya modellerde küçük farklıklar bulunabilir. 1Ön sis lambası açık.

Gösterge isaretlerinin anlamı nedir. Otomatik kilitlemeyi servis açıyor. İncelemenizde bu farklılıkları dikkate alınız.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Bu araçta güçlü bir motor var kasa hafif dolayısıyla çok atik ve hızlı araba. Gösterge arıza birçok sebepten kaynaklanmaktadır.

7 ileri otomatikleri DCT tercih edebilirsiniz. By Milenyum Whatsapp GrupHyundai Milenyum Clup HesaplarıGrup. Hyundai marka Accent model Otomobil cinsi aracınıza ait gösterge ikaz.

şehir içi 55-82 şehir dışı 40-54 ve birleşik 45-64 arasındadır. 1Ön sis lambası açık. 2015 dizel otomatik mode pluse 136 hp ye biniyorum bir senedir.

Sizler için Hyundai marka araçların ikaz lambalarını ve anlamlarını derledik. 2emisyonu 7152007EC 119-149 gram arasında resmi yakıt tüketimleri 7152007EC lt100 km. İncelemenizde bu farklılıkları dikkate alınız.

4 ileri otomatikler çok yakar az kaçar. Nesil Accentlarda 13 hacimli 70 HP 15 hacimli 92 HP ve 15 hacimli 105 HPlik motor seçenekleri bulunmaktadır. Motor soğutma suyu sıcaklığı uyarı ışığı varsa Motor soğutma suyu sıcaklığı 120 3C.

Aşağıda vereceğimiz öncelikle uyarı lambalarının anlamları standart olarak tüm arabalarda olduğu gibi bu yazımızda da arıza işaretleri hyundai accent erai20i30elentraaccent blue gibi bilindik modeller de karşılaşabiliriz. Other Videos By Otokolik. Mavi ışık sönmeden motora fazla yüklenme derler yağlanma vs ama doğruluğunu bilmiyorum.

Broşürde yer alan araçların donanımları Türkiyede satışta olan araçların donanımlarından farklılık gösterebilir. LS ve LX modeli karbüratörlü olup diğer modeller enjektörlüdür.


Hyundai Gosterge Ikaz Lambalari Ve Anlamlari Son Dakika Gunun Haberleri


Hyundai Ariza Lambalarinin Anlamlarini Acikladik Araba Ariza Lambalari


Hyundai Accent Blue Simdi Daha Iddiali Otomobil Haberleri Guncel Arac Tuanamedya


Hyundai Ariza Lambalarinin Anlamlarini Acikladik Araba Ariza Lambalari


Hyundai Accent Blue 1 6 Crdi Prime Dct Teknoseyir


Accent Blue Derece Ayari Gosterge Hyundai Youtube


Hyundai Accent Blue 1 6 Crdi Prime Dct Teknoseyir


Hyundai Ariza Lambalarinin Anlamlarini Acikladik Araba Ariza Lambalari


Hyundai I20 Gosterge Tablosu Youtube


Ajansotomobil Com


Hyundai Accent Blue 2018 Otomatik Yakit Tuketimi Kucuk Incleme đanh Gia Hyundai Accent 1 6 At 2018 Youtube


Hyundai Ariza Lambalari Bahce Dekorasyon


Hyundai I 20 Service Reset Hyundai I20 Servis Sifirlama Nasil Yapilir Car Vehicle Engine Cars Youtube


Hyundai Accent Blue Lastik Basinc Sensoru Degisimi Mylstik Youtube


Related Posts